Διαγωνισμός για όλους “Απόκριες photo shooting”!

 

 

 

 

Διαγωνισμός για όλους: Απόκριες photo shooting!
 Απόκριες!! Όλες τις προηγούμενες χρονιές κάναμε όλοι μαζί φοβερά πάρτι με χορό, τραγούδι, karaoke, κλόουν!!  Φέτος είναι διαφορετικά. Μένουμε στο σπίτι μας ασφαλείς, αλλά δεν παύουμε να είμαστε δημιουργικοί, να είμαστε κοντά στα παιδιά και να τους εγείρουμε το ενδιαφέρον!!
📸Το ΚΔΑΠ Τσιτσιμπίκου- Μπαρούτα διοργανώνει έναν δημιουργικό διαγωνισμό φωτογραφίας για παιδιά ηλικίας  5 έως 12 ετών, για την πιο τρελή κι όμορφη αποκριάτικη στολή!!!
📷 Φορέστε, λοιπόν, το αγαπημένο σας παιδικό αποκριάτικο κοστούμι, φωτογραφηθείτε με ανάλογη διάθεση και στείλτε μας τη φωτογραφία!!!
Για να λάβετε μέρος, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
1. Φωτογραφίστε το αγαπημένο σας παιδικό αποκριάτικο κοστούμι.
2. Δώστε έναν τίτλο στη φωτογραφία σας και στείλτε την μαζί με το ονοματεπώνυμό σας και την ηλικία σας σε μήνυμα στη σελίδα του ΚΔΑΠ στο facebook: https://www.facebook.com/kdaptsitsibikoubarouta/ από τις 10/3/2021 έως και τις 15/3/2021.
Στη συνέχεια, θα αναρτηθούν όλες οι φωτογραφίες σας στη σελίδα μας κι όποια απ’αυτές συγκεντρώσει τα περισσότερα likes από τις 16/3/2021 έως τις 21/3/2021 τα μεσάνυχτα, κερδίζει….🔝🔝🔝
Η 1η φωτογραφία σε likes κερδίζει μία φωτογραφική μηχανή Canon Ixus 185 για να σας βοηθήσει να αλλάξετε την προοπτική σας μέσα από τις φωτογραφίες, και
η 2η φωτογραφία κερδίζει ασύρματα ακουστικά Philips Bluetooth για να ακούτε τη μουσική που σας αρέσει!!
👍Να σημειωθεί ότι τα likes θα προσμετρηθούν ΜΟΝΟ από την αρχική δημοσίευση της σελίδας μας κι όχι από τις αναδημοσιεύσεις.
📢 ΠΡΟΣΟΧΗ! Φωτογραφίστε το παιδί σας με μάσκα ώστε να μη φαίνεται το προσωπάκι του και Μην πάρετε έτοιμες φωτογραφίες κάποιου άλλου, διότι θεωρείται κλοπή.
☘️ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ!!
#stay_home, #stay_safe, #stay_creative #kdap_tsitsimpikou_barouta2021

 

ρωτήστε μας στο facebook messenger