ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ <<ΜΙΚΡΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΟΙ>>!!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΜΙΚΡΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ και ΖΩΓΡΑΦΟΙ» ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ έως ΣΤ’ Δημοτικού ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ!!

 

Το ΚΔΑΠ Τσιτσιμπίκου-Μπαρούτα είναι πιστό στην ιδεολογία του, πως ένας εκπαιδευτικός οργανισμός οφείλει να αλληλεπιδρά με την κοινωνία, να μην παραμένει αποκομμένος από αυτή και πως η εκπαίδευση δεν συναντάται μόνο στις αίθουσες και οφείλει να είναι “ανοικτή” προς όλους.

Δεδομένης της πρωτόγνωρης κατάστασης που βιώνουμε, θέλουμε να δώσουμε μια δημιουργική διέξοδο σε εσάς, έχοντας συναίσθηση του χρέους απέναντι στα 500 παιδιά του ΚΔΑΠ, τους γονείς που μας εμπιστεύεστε χρόνια τώρα και στηρίζετε κάθε καινοτόμο πρωτοβουλία μας, και ταυτόχρονα σε ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ του Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.

Μέσα στα πλαίσια αυτά διοργανώνουμε και καλούμε τα παιδιά, με την άδεια και την προτροπή των γονιών τους, να λάβουν μέρος στη συγγραφή ενός παραμυθιού έως 600-700 λέξεις ή στη ζωγραφική, μέσα από τα οποία θα παρουσιάζουν τον δικό τους κόσμο με τη δική τους φαντασία.

Ένα παραμύθι που θα αφιερωθεί στους ανθρώπους που μας λείπουν αυτές τις στιγμές της απομόνωσης, για τον παππού και για τη γιαγιά, τους πιο αγαπημένους ανθρώπους μας, μετά τον μπαμπά και τη μαμά!!

Τα κείμενα θα αξιολογηθούν από Επιτροπή, η οποία θα αποτελείται από επιφανείς συγγραφείς παιδικού βιβλίου, σε συνεργασία και με την εγγύηση των εκδόσεων «Ελληνοεκδοτική»

Τα 5 καλύτερα κείμενα που θα λάβουν έγκριση καθώς και τις 5 καλύτερες ζωγραφιές θα τα εντάξουμε σε ένα βιβλίο με τίτλο:

«Μια ιστορία θα σας πω… σας σκέφτομαι

 σας αγαπώ, περιμένω να σας δω».

Το ΚΔΑΠ Τσιτσιμπίκου-Μπαρούτα αναλαμβάνει όλα τα έξοδα για την πολυτελή έκδοση ενός βιβλίου σε 500 αντίτυπα και θα προσφερθεί δωρεάν στα παιδιά που τα κείμενα και οι ζωγραφιές τους βραβεύτηκαν, τα ονόματά τους επίσης θα αναφέρονται στα συλλεκτικά βιβλία ως συγγραφείς και εικονογράφοι αντίστοιχα.

Η βράβευση και η απονομή θα γίνει στην Καρδίτσα στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ, σε χρόνο που θα μας το επιτρέψουν οι συνθήκες, και βέβαια θα είναι μαζί μας και οι συγγραφείς- κριτές και τα ΜΜΕ!!

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΚΟΠΟ!

Τα κείμενα μπορείτε να τα αποστείλετε έως τις 30 Απριλίου 2020,  στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@tsitsimpikou-schools.gr  σε μορφή word για τα κείμενα και σε μορφή jpg για τις ζωγραφιές.

Επίσης μπορείτε να κάνετε like στη σελίδα μας www.facebook.com/kdaptsitsibikoubarouta/ .καθώς και στο site www.tsitsimpikou-schools.gr   

Τα αποτελέσματα θα γνωστοποιηθούν την ημέρα της εκδήλωσης και φυσικά και στη σελίδα μας και στα ΜΜΕ.

Καλή επιτυχία!!

ρωτήστε μας στο facebook messenger