Παρουσίαση βιβλίου “ένα χαμόγελο για τη Χαρά”.

 

📌📚🔝Με αφορμή την παρουσίαση του καινούριου του βιβλίου “ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΡΑ”, από τις εκδόσεις ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ – Ellinoekdotiki ο Γιώργος Μπουμπούσης προσκαλεί μέσω του ΚΔΑΠ Τσιτσιμπίκου-Μπαρούτα τους μικρούς του φίλους σε ένα διαδικτυακό ταξίδι στο νησί της Αγκαλιάς και στον μαγικό κόσμο των Συναισθημάτων!!! Ελάτε να γνωρίσετε τη λαγουδίνα τη Χαρά και τους φίλους της, να παίξετε μαζί της και να ακούσετε τη μοναδική της ιστορία.

Το ΚΔΑΠ Τσιτσιμπίκου-Μπαρούτα συνεχίζει τις παρουσίασεις παιδικών βιβλίων .Την παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιήσει ο ίδιος ο συγγραφέας του.

Καλούμε ΟΛΑ τα παιδιά να παρακολουθήσουν την αυριανή μας διαδικτυακή συνάντηση και να έρθουν σε επαφή με τα βασικά συναισθήματα μέσα από σύντομες ιστορίες.
Στόχος του βιβλίου είναι να καλλιεργηθεί η συναισθηματική νοημοσύνη των παιδιών έτσι ώστε να μπορούν να εκφράζουν όλα τους τα συναισθήματα είτε είναι ευχάριστα είτε δυσάρεστα.
Στο βιβλίο αυτό “ένα χαμόγελο για τη Χαρά” η Χαρά έχει τα γενέθλιά της και πρέπει να αποφασίσει αν θα καλέσει τον Θυμό, τον Φόβο κι άλλα δυσάρεστα συναισθήματα στο πάρτι της.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια, μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο του ΚΔΑΠ: 2441026333.

ρωτήστε μας στο facebook messenger