Παρουσίαση βιβλίου :”αυτός είναι φίλος μου!”

 

 

Το ΚΔΑΠ Τσιτσιμπίκου-Μπαρούτα προσκαλεί για ακόμη μια φορά ΟΛΑ τα παιδιά της πόλης μας στη διαδικτυακή παρουσίαση βιβλίου για να γνωρίσουν ένα παραμύθι που αφορά τον σχολικό εκφοβισμό αφιερωμένη στις 6 Μαρτίου που είναι Πανελλήνια Ημέρα κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού.

Ο τίτλος του βιβλίου είναι: «αυτός είναι φίλος μου!». Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Μαρτίου στις 19:00 από την ίδια τη συγγραφέα, Μαριάννα Κουμαριανού η οποία επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις  για τους μικρούς μας φίλους…

Ο Σαμόρο μαθαίνει να έχει θάρρος και γενναιότητα. Ο Σαμόρο, ως  απόγονος των Σαμουράι από τη μακρινή Ιαπωνία, ξεκινά το  δικό του ταξίδι που θα τον κάνει να καταλάβει την ιδιαίτερη αξία των αρετών στις σχέσεις του με τους άλλους ανθρώπους. Σε αυτό το βιβλίο μαθαίνει τι σημαίνει να έχεις θάρρος και γενναιότητα…

Ένα παραμύθι της Μαριάννας Κουμαριανού  με εικονογράφηση της Γιώτας Κοκκόση που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ελληνοεκδοτική!

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια σχετικά με το πως θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση, μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο του ΚΔΑΠ: 2441026333.

 

ρωτήστε μας στο facebook messenger