Πρόγραμμα live απασχόλησης ΚΔΑΠ Τσιτσιμπίκου- Μπαρούτα!!!

Σας περιμένουμε όλους Δευτέρα με Παρασκευή από τις 5 έως τις 7 το απόγευμα με υπέροχο και ανανεωμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων live απασχόλησης που ξεκίνησε ο εκπαιδευτικός οργανισμός Τσιτσιμπίκου-Μπαρούτα την προηγούμενη εβδομάδα μέσω της εφαρμογής zoom!!!Συντονιστείτε στην υπέροχη παρέα μας για να περάσουμε όλοι μαζί δημιουργικά κι ευχάριστα!!!!Χαρούμενες στιγμές, όμορφα χαμόγελα, ευχάριστη διάθεση και φοβερές εκπλήξεις σας περιμένουν καθημερινά!!!!

Για ακόμη μια φορά πρωτοτυπούμε ως ΚΔΑΠ και δημιουργούμε live απασχόληση αρχικά 5-7 το απόγευμα καθημερινά για όλα τα παιδιά μας!!! Το ΚΔΑΠ Τσιτσιμπίκου- Μπαρούτα θα βρίσκεται κοντά στα αγαπημένα μας παιδιά μέσω του διαδικτύου για να σας απασχολούμε δημιουργικά !!!!
Μπορείτε να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα https://zoom.us/ στον υπολογιστή σας, στο tablet ακόμη και στο κινητό σας πολύ εύκολα. Δείχνουμε παρακάτω μέσω των εικόνων τους τρόπους εγκατάστασης. Αφού πραγματοποιήσετε την εγκατάσταση, ανοίγετε το μήνυμα που σας στείλαμε από το ΚΔΑΠ , πατάτε τον σύνδεσμο που υπάρχει στο μήνυμα και μπαίνετε. Αυτή είναι η συνολική διαδικασία για να είμαστε μαζί ξανά μέσω του διαδικτύου!!!
Για όποιο πρόβλημα αντιμετωπίσετε στην εγκατάσταση είτε στη διαχείριση του zoom, μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο του ΚΔΑΠ 2441026333 για να σας βοηθήσουμε καθημερινά τις ώρες των μαθημάτων (5-7) .

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας! Θα χαρούμε να σας δούμε πάλι όλους σας και σας περιμένουν καινούριες εκπλήξεις και καινούρια παιχνίδια στον ανακαινισμένο χώρο μας!
Σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή προέχει η υγεία όλων μας!
#συμμετέχουμε_δημιουργικά_από_το_σπίτι_μέσω_του_zoom!!!!

Μείνετε συντονισμένοι…τα καλύτερα έρχονται…

Ακολουθήστε μας και στα υπόλοιπα social media:
instagram:ekp.org.tsitsimpikou_barouta
youtube:Μαρία Τσιτσιμπίκου και Εκπαιδευτικός Oργανισμός Τσιτσιμπίκου-Μπαρούτα
site:https://tsitsimpikou-schools.gr

ρωτήστε μας στο facebook messenger